Trainers

KEVIN SWARTHOFF

“Door de jaren heen heb ik bewezen keepers te kunnen opleiden voor niet alleen De Graafschap en FC Twente/ Heracles Academie maar ook voor de KNVB, Ajax en PSV”.

Kevin Swarthoff is een jonge ambitieuze keeperstrainer met inmiddels 9 jaar BVO (prof) ervaring naast zijn ervaring in de amateurvoetbal en is de oprichter van Keepers Academy Swarthoff. Kevin is zelf keeper geweest bij onder andere Vitesse, AGOVV, De Graafschap en het Nederlands Elftal onder 16. Daarnaast heeft hij bij diverse amateurclubs gespeeld: Sportclub Lochem, Columbia Apeldoorn en AZSV. Daarna heeft hij 6 jaar gewerkt als keeperstrainer van de hele jeugdopleiding van De Graafschap en 10 jaar voor de Gelderse Keepersschool. Op dit moment is hij al 2 jaar keeperstrainer bij de FC Twente/Heracles academie. Tevens is hij keepersscout geweest bij PSV Eindhoven. Naast het zelf keepen en training geven heeft hij ook diverse cursussen behaald: Goalkeepers B en C, Mindset training van Paul van Swam, BHV cursus en Sport en bewegen op het CIOS. Naast zijn keeperstrainingen bij FC Twente/Heracles Academie werkt hij ook nog met speciale doelgroepen in de jeugdzorg en heeft daarbij de behorende diploma Social Work. De ervaring die hij heeft opgedaan in professioneel voetbal en social work maakt hem een keeperstrainer die het maximale uit de jeugd weet te halen in alle opzichten.

De belangrijkste kernwaarden voor kevin zijn Mindset, Coaching en Ontwikkeling. Dit is daarom ook de basis van de Keepers Academy in alle opzichten.

Medewerkers 2023

Kevin Swarthoff

Trainers
Oprichter & eigenaar

Joyce Roelofsen

Trainers
Mede Oprichter & Marketing

Wessel Jeronimus

Trainers
Keeperstrainer bovenbouw

Ryan Beumer

Trainers
Keeperstrainer middenbouw

Bart Scholten

Trainers
Keeperstrainer onderbouw

Mart Bruinooge

Trainers
Keeperstrainer bovenbouw

Tijn van Houten

Trainers
Keeperstrainer onderbouw